top of page

Het herstellen van uw darmflora is te vergelijken met tuinieren.

Het herstellen van uw darmflora is te vergelijken met tuinieren.
Stel je voor dat je een verlaten gebied hebt in je tuin met een hoop onkruid, een berg afval en allerlei andere zaken die er niet thuis horen. Je hebt uiteindelijk besloten om er een prachtige en vruchtbare tuin van te maken. Waar begin je?

 

Het is logisch dat we het land niet inzaaien als het zo'n puinhoop is. Als we dit doen, zullen onze zaden bijna niet ontkiemen. Het is beter als we handelen volgens het volgende plan:

Pas na al deze stappen doorlopen te hebben kan je beginnen met het inzaaien van je zaden en zorgen voor je gekiemde gewassen. Doordat je al deze handelingen op een correcte en effectieve manier doorloopt kan je genieten van een rijke oogst.

Bestudeer het gebied en maak een planning op

Ploeg de grond om en frees hem fijn 

 Ruim alle afval op

Verwijder alle onkruid

In het FLORA VITA programma gebruiken we dezelfde structuur om onze darmflora te herstellen.

 

Heel vaak denken mensen dat hun darmen na één kuur met probiotica weer normaal worden, maar dat is helaas niet het geval. Aanwezige bacteriën in onze darmen kunnen niet met elkaar samenwerken in ongunstige omstandigheden.

 

Daarom stel ik voor dat je het FLORA VITA programma doorloopt, waardoor we de orde in je darmen herstellen en er een prachtige tuin van maken.