top of page

 GK Health and Energy

IMG_4157.JPG
SPECIALISATIES

 

Herstellen van de darmflora

Opsporen van voedselallergieën

en -intoleranties

Gezondheidsadviezen

Orthomoleculaire adviezen

Stressbeheersing

BACH-bloesems therapie

 
Over mij

Dag beste bezoeker, welkom op mijn pagina.

Even kort over mezelf:

Mijn naam is Katerina. Ik heb de laatste jaren heel veel energie en tijd gestoken in verschillende zeer boeiende opleidingen, zoals Natuurgeneeskundige en Orthomoleculaire Therapeut. 

Eén van de gevolgen hiervan is dat ik nu meer dan ooit besef hoe ons lichaam werkt en wat er allemaal nodig is om gezond en gelukkig te zijn.

Ik denk en handel complementair en ga graag samen met mijn klanten opzoek naar de oorzaak van de gezondheidsproblemen en klachten.

Mijn visie richt zich op het compleet in beeld brengen van de gezondheidsstatus van het individu; op het opsporen van de oorzaken van gezondheidsproblemen en het achterhalen van de link tussen verschillende gezondheidsklachten.

 
 
 
 
Hoe werk ik?
Mijn uniciteit ligt in het feit dat ik op maat werk, aangezien elk mens uniek is. Daarom om een betere resultaat te bereiken, begeleid ik mijn klanten in een persoonlijk begeleidingstraject.
Veel mensen, hoe goed ze er ook uitzien hebben toch allerlei klachten zoals overgewicht, vermoeidheid, hoge of lage bloeddruk, hormonale problemen, slaapproblemen, emotionele problemen, stress en burn-out, spijsverteringsklachten, eczeem, reuma en noem maar op....
Sommige mensen zijn hiervoor al in behandeling, anderen nemen na een vorm van zelfonderzoek enkele supplementen of medicijnen, maar toch helpt dit niet altijd.
Door symptomen te bestrijden doet men de oorzaak, het probleem of de klacht echter niet écht verdwijnen.
Met een gepersonaliseerd behandelingsplan en enkele hulpmiddelen help ik mijn klanten de échte oorzaak te vinden en deze te elimineren, zodat zij zich terug gezond en wel voelen.
Ik werk samen met experts en ik word ondersteund door verschillende labo's (voornamelijk in Nederland) die uitgebreide testen afnemen en medisch advies verlenen. 
Aan de hand van de uitslagen, maak ik voor u een plan, (door die te volgen!!!!) die je gegarandeerd zou helpen om jouw klachten te overwinnen en te genezen.
bottom of page