top of page

OVER MEZELF

Hallo! Mijn naam is Katerina Griga.

Ik ben een gespecialiseerd natuur voedingscoach, orthomoleculair adviseur en gediplomeerd darmflora specialist. Ik ben erg blij je te mogen verwelkomen op mijn site!

Mijn pad

Van kinds af ben ik altijd geïnteresseerd geweest in hoe ons lichaam werkt. Hierdoor begon ik als tiener veel te lezen over het onderwerp gezond eten, psychologie en psychosomatiek. Toen we op vakantie gingen, zat mijn koffer niet vol met jurken, maar met boeken.
Toen begon ik te beseffen dat er, in plaats van symptomen te bestrijden, er naar een oorzaak in ons lichaam gezocht dient te worden. 
Ik realiseerde me ook dat onze toestand rechtstreeks afhangt van de gezondheid van de darmen en van het tot ons nemen van juiste voeding. Daarom heb ik voor deze specialisatie gekozen.

Photo.jpg
Dietetics.jpg
Rectangle 24.png

Toen ik 30 was, ging ik studeren voor diëtiste, waardoor ik de berekening van Eiwitten / Koolhydraten / Vetten, onder de knie kreeg. Toch miste ik iets waar ik op dat moment niet echt een vinger op kon legen. Ik besefte al gauw dat mijn honger naar een beter begrip van de processen die in ons lichaam plaatsvinden ongestild bleef.

Zo kwam ik terecht bij de Europese Academy voor Natuurlijke Gezondheidszorg. 
Ik leerde al snel dat hun visie is gebaseerd op de activering van het afweermechanisme in het lichaam door middel van een juiste levensstijl en het gebruik van natuurlijke technieken. 

 

Background of block 3.jpg

Als je je even niet lekker voelt, haast je dan niet om medicijnen in te nemen. Luister naar jezelf en naar je lichaam. Een wijs lichaam zal je zeker waarschuwen voor een verstoring. Hoe eerder je weet waar deze vandaan komt, hoe gemakkelijker het zal zijn om het te repareren. Ga in dialoog met jezelf, wordt vrienden met je lichaam en herstel je balans.

 

Ik help je hier graag bij!

bottom of page